Strunta i att försöka memorera långa och trassliga lösenord – med LastPass behöver du bara minnas ett enda lösenord när du vill komma åt allt från webbpost till nätbutiker.

Eftersom LastPass kommer ihåg alla lösenord kan du använda riktigt krångliga och säkra lösenord. Dessutom kan du ha unika lösenord för varje tjänst, något som varje hackare hatar. De älskar när samma lösenord används överallt.

Men om kriminella listar ut mitt LastPass-lösenord? Det sker bara om du använder ett uselt lösenord (12345 - till exempel) och om du struntar i att skydda din dator samt klickar på varenda länk du får via e-post. LastPass krypterar alla lösenord det sparar, så de är väl skyddade.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.