DaVinci Resolve är ett stort och omfattande videoredigeringsprogram som används för att klippa och redigera film och video. Det har många av de funktioner som tidigare bara har funnit professionella videoredigeringsprogram.

Videoklipp dras direkt in på en tidslinje och bildar tillsammans en lång film. Därefter går det att addera övergångar mellanklippen, justera exempelvis färger och mycket annat, så att klippen bildar en snygg och proffsig enhet.

DaVinci Resolve vann vårt jämförande test i nummer 3/2019 av videoredigeringsprogram som är gratis. Alla de övriga programmen i testet finns också Fördelszonen, så att du kan prova dem alla och hitta din favorit.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.