Använd det här programmet för att se till att alla installerade program i datorn är uppdaterade till de senaste versionerna. Det ger högre säkerhet och ofta tillförs även nya funktioner.

Patch My PC hjälper till med en ofta bortglömd säkerhetsdetalj, nämligen uppdatering av alla installerade program. Det är ett faktum att äldre program innehåller fler säkerhetsbrister än ny och därför är det en mycket god idé att spendera några minuter då och då på att se till att alla program i datorn är uppdaterade.

Patch My PC kontrollerar alla program i datorn och hämtar och installerar eventuella nya versioner.

Se till att programmen i datorn är uppdaterade

På samma sätt som det är viktigt att hålla Windows uppdaterat är det nödvändigt att alla program i datorn också är uppdaterade. Gamla program kan vara en säkerhetsrisk som släpper in skadlig kod i datorn. PatchMyPC uppdaterar andra program åt dig.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.