Bli av med trista annonsprogram som invaderar webbläsaren och spionprogram som vill se var du surfar. Malwarebytes AdwCleaner är ett bra komplement till ditt ordinarie antivirusprogram.

Malwarebytes AdwCleaner, som tidigare bara hette AdwCleaner, har funnits länge och ger ett bra skydd mot reklamprogram som kan invadera datorn. Program av den här typen har en osviklig förmåga att smyga in i datorn för att sedan hålla koll på allt vad du gör på internet för att kunna visa personligt anpassad reklam. Det är inte bara faran med att ha ett program som ser allt du företar dig, det påverkar även datorn som blir segare och gör det till något av en prövning att surfa på internet.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.