Neosmart EasyRE är ett professionellt verktyg som kan hjälpa dig att reparera datorn och Windows när systemet fullständigt har gått i baklås.

Programmet måste sparas på ett USB-minne med verktyget Easy USB Creator Lite, sedan kan du använda USB-minnet för att starta datorn. Det innebär att du kan reparera systemet utan att använda Windows, så att du inte begränsas av att Windows kanske inte startar.

EasyRE kostar vanligtvis 500 kronor för Windows 10-versionen, men här får du en gratis Home-version.

Gör så här

Du behöver ett USB-minne på minst 2 gigabyte.

Hämta EasyRE för Windows 10 och sedan verktyget Easy USB Creator Lite.

EasyRE hämtar du i formatet zip, så du måste börja med att packa upp filen innan du kan importera ISO-filen i Easy USB Creator Lite.

Vi har även lagt till en version av EasyRE för Windows 11 i Fördelszonen, men här måste du gå igenom extra steg som gör det mer avancerat än för Windows 10. Du kan läsa mer om det här.

www.pctidningen.se/easyre](http://www.pctidningen.se/easyre)

När du har skapat USB-minnet med EasyRE via programmet USB Creator Lite, kan du använda USB-minnet för att starta och reparera datorn när den krånglar. Det enda som krävs är att datorn är inställd på att starta från ett USB-minne. Här kan du läsa hur det går till:

www.pctidningen.se/boottips](http://www.pctidningen.se/boottips)

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.