Är datorn full av gamla program som du inte använder är det bra att avinstallera dem. Det sparar inte bara plats, gamla ouppdaterade program kan vara osäkra och öppna för hackare.

Om du använder Windows egen funktion för att avinstallera program lämnas det ofta kvar en del småfiler och annat efter avinstallationen. Med tiden kan alla dessa rester påverka Windows, som blir segt och instabilt.

Revo Uninstaller ta bort alla delar av ett program, så att datorn verkligen rensas ordentligt under avinstallationen.

Programmet är på svenska men det går inte att välja svenska vid installationen. I stället får man installera programmet på ett begripligt språk, jag tar engelska i det här exemplet. När installationen är klart startar man programmet, klickar på Options-knappen och under General finns alternativet Current language. Där få man ändra till svenska och klicka på OK-knappen.

Gillar du Revo Uninstaller...

Om du vill behålla Revo Uninstaller i datorn kan du avinstallera följande program som vi har skrivit om förut:

Ta bort: Ashampoo Uninstaller

Ta bort: IObit Uninstaller

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.