Vi har alla stått nere i mataffären när klockan är mycket, middagsmaten ska ordnas ... och var finns inköpslistan? Den är puts väck, för du skrev den på en liten papperslapp som har skrynklats ihop i fickan där den aldrig kommer att hittas igen.

Vi känner alla igen scenariot där vi har behövt information som på något sätt försvunnit. Det händer vanligtvis när vi skriver ner informationen på ett litet papper som har en tendens att försvinna.

Det finns dock en smartare lösning i form av din mobil och en app som Todoist, där du enkelt kan göra listor och anteckningar.

Det smarta med att skriva listor och anteckningar i en app som Todoist är att du alltid har tillgång till dem. Oavsett om du sitter vid datorn, står med mobilen i handen eller befinner dig i ett helt annat land, så har du alltid dina anteckningar nära till hands.

Alla ändringar du gör på ett ställe ändras även på det andra stället. Det innebär att du kan sitta hemma vid datorn och skriva en inköpslista eller en översikt över arbetsuppgifter som ska utföras i trädgården.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.