OBS: Du kan bara hämta en gratis produktnyckel fram till den 7 februari 2022.

Glary Utilities Pro är ett effektivt program som både kan snabba upp datorn och städa bort oanvändbara filer.

Vi kan erbjuda dig programmet kostnadsfritt i ett helt år. Normalpriset är 360 kronor om året. Efter ett år kan du fortsätta använda den kostnadsfria versionen av programmet.

Så får du programmet utan kostnad

Klicka på knappen Få en produktnyckel. Fyll i dina uppgifter på hemsidan som öppnas. Hämta programmet här i Fördelszonen och installera det på datorn. I guiden nedan kan du se hur du matar in din produktnyckel i Glary Utilities Pro.

Reparera systemfilerna i Windows

Om det finns fel i Windows eller uppstår problem med att installera uppdateringar beror det i många fall på att Windows systemfiler har blivit defekta. Därför går det att eliminera en mängd olika problem på datorn genom att genomsöka och reparera systemfilerna med Glary Utilities.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.