Du kan uppleva problem om du använder programmet med Windows 11. Därför rekommenderar vi att programmet inte installeras på datorer som använder Windows 11.

Drivrutiner är små program som behövs i Windows för att operativsystemet ska kunna kommunicera med enheter och olika delar i datorn. Om det inte vore för drivrutinerna skulle ingenting i datorn fungera.

Det viktigt att de är uppdaterade – dels för att säkerställa att Windows förblir stabilt, dels för att nya drivrutiner ofta innehåller förbättringar, nya funktioner och optimeringar. Driver Booster söker igenom datorn och installerar de drivrutiner som behöver åtgärdas. När de är uppdaterade kan du vara säker på att dator fungerar optimalt.

Driver Booster är det bästa gratisprogrammet för att hålla datorns alla drivrutiner uppdaterade.

Under installationen kan det förekomma en rad extraerbjudanden. Var uppmärksam, så att du inte får något annat som du inte vill ha. Du kan svara nej på alla erbjudanden utan att det påverkar programmets funktion.

OBS: Vi rekommenderar att du skapar en återställningspunkt i Windows INNAN du kör Driver Booster.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.