Drivrutiner är små program som behövs i Windows för att operativsystemet ska kunna kommunicera med enheter och olika delar i datorn. Om det inte vore för drivrutinerna skulle ingenting i datorn fungera.

Det viktigt att de är uppdaterade – dels för att säkerställa att Windows förblir stabilt, dels för att nya drivrutiner ofta innehåller förbättringar, nya funktioner och optimeringar. Driver Booster söker igenom datorn och installerar de drivrutiner som behöver åtgärdas. När de är uppdaterade kan du vara säker på att dator fungerar optimalt.

Driver Booster är det bästa gratisprogrammet för att hålla datorns alla drivrutiner uppdaterade.

Under installationen kan det förekomma en rad extraerbjudanden. Var uppmärksam, så att du inte får något annat som du inte vill ha. Du kan svara nej på alla erbjudanden utan att det påverkar programmets funktion.

OBS: Vi rekommenderar att du skapar en återställningspunkt i Windows INNAN du kör Driver Booster.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.