Det är relativt enkelt att bifoga ett eller några foton i ett mejl, men att skicka många bilder samtidigt är fortfarande en utmaning av olika skäl. Med programmet Ashampoo Photo Mailer behöver du bara välja de foton från datorn som du vill skicka, och vilken mejladress de ska skickas från och till. Sedan ser programmet till att alla bilder skickas på några minuter.

När du skickar foton via Ashampoo Photo Mailer anpassar programmet automatiskt storleken på bilderna. Anpassningen är nödvändig för att uppfylla e-postleverantörens utrymmeskrav, och det blir bara aktuellt om du vill minimera antalet mejl som programmet ska skicka. Innan programmet kan skicka iväg bilderna måste du välja den kvalitet som bilderna ska ha hos mottagaren. Det finns fyra bildkvalitetsnivåer att välja mellan. Beroende på vilken du väljer anpassar programmet automatiskt bilderna och samlar dem i det antal mejl som krävs.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.