Välkommen till Fördelszonen, som är PC-tidningens digitala tjänst på internet där du som läser tidningen kan hämta massor med utvalda och noggrant testade program och verktyg till din dator, gå på kurs, läsa artiklar ur tidningen och mycket annat.

Fördelszonen är det enkla, säkra och snabba sättet att komma åt alla de nya och nyttiga program som vi skriver om i tidningen och du kan vara absolut säker på att vi har testat dem ordentligt. Redan nu finns det över 400 kvalitetsprogram i Fördelszonen, så att du alltid kan hitta precis det program du behöver för tillfället. Allt innehåll i Fördelszonen ingår i din prenumeration utan extra kostnad.

All hjälp du behöver

Det finns mycket annat är program i Fördelszonen. Till varje program hör en steg för steg-artikel som utförligt beskriver hur du kommer i gång och använder de mest grundläggande funktionerna i programmet. Fördelszonen växer för varje nummer och så länge du läser tidningen har du tillgång till detta bibliotek av väl beprövade program tillsammans med all hjälp du behöver för att använda dem.

Dessutom innehåller Fördelszonen ett omfattande arkiv med frågor och svar läsarnas tekniska frågor. Det finns även interaktiva kurser som du kan följa i din egen takt när du har tid.

Fördelszonen hanteras av en ansvarig redaktör som varje dag letar efter nytt digitalt innehåll till PC-tidningens läsare. Han handplockar de bästa, mest aktuella och nyttigaste programmen.

Du kan upptäcka Fördelszonen nu med en gång. Klicka i sökfältet ovan för att leta efter ett specifikt program, eller klicka på Se allt innehåll för ett få en översikt över innehållet.

I Fördelszonen hittar du också de bästa säkerhetsprogrammen till din pc i vårt ständigt uppdaterade säkerhetspaket:
Hitta de bästa säkerhetsprogrammen i vårt säkerhetscenter

Har du frågor om att skapa ett konto i Fördelszonen, hur du hämtar program eller något annat finns det mer information här:
Frågor och svar om Fördelszonen

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.