Få saker är lika hopplösa som att förlora viktiga filer, som till exempel bilder och filmklipp man har tagit själv. Därför är det A och O att alltid ha uppdaterade säkerhetskopior av sådant som bara inte får gå förlorat. Förutom filbackup kan programmet även klona exempelvis en hel hårddisk.

En dator kan bli stulen, gå sönder eller brinna upp. Du kan av misstag spara över ett oersättligt dokument eller rent av kasta det i papperskorgen. Med en säkerhetskopia är det skräckscenarier som dessa inga katastrofer. Easeus Todo Backup Free är ett omistligt skydd för den här typen av händelser.

OBS: Har du problem med att spara en backup på en extern hårddisk, kan du prova att formatera hårddisken först. Högerklicka på hårddisken och välj Formatera. Välj NTFS under filsystem och klicka på Starta. Tänk på att allt som finns på hårddisken nu raderas.

OBS: Om meddelandet Linux emergency disk cannot support GPT disk. Please create WinPE emergency disk and try again visas när du lägger tillbaka en backup, klickar du på Create Now och på Create. Därefter kan du återskapa filer från backupen.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.