Med säkerhetsprogrammet Bullguard Internet Security ger du din dator det bästa skyddet mot miljontals skadliga program som varje dag florerar på internet.

Säkerhetspaketet skyddar mot en mängd hot och stoppar bland annat virus, sabotageprogram och utpressningsvirus från att komma in i datorn. Kampen mot alla dessa farliga hot pågår hela tiden, men det märks knappt. Bullguard sköter sitt jobb diskret i bakgrunden.

Det känner igen hemsidor och program som du använder ofta och som du litar på. Det är lätt att glömma bort att Bullguard Internet Security finns i datorn, tills den dag då det har stoppat ett hot.

Programmet är enkelt uppbyggt och det är på svenska. Det är lätt att få överblick över alla funktioner och att till exempel göra en viruskontroll eller att redigera inställningarna för brandväggen.

Observera att detta är ett kommersiellt program som i vanliga fall kostar pengar. PC-tidningen samarbetar nu med Bullguard om ett begränsat antal licenser till våra läsare, så först till kvarn gäller.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.