Det har säkert hänt dig också. Du jobbar med ett viktigt dokument och inser plötsligt att du just har sparat över originalet som inte fick försvinna. Eller har du någon gång raderat ett dokument och i samma ögonblick insett att det var ett misstag? Även om du har en backup ska du ha tur om den är så pass ny att rätt version av dokumentet finns där

Vi har därför hittat en annan lösning. Programmet 360 Document Protector räddar dina filer i samma ögonblick som de genomgår någon form av förändring. Programmet sparar automatiskt säkerhetskopior av alla filer som ändras i 30 dagar. Om något har blivit fel går det att få tillbaka den förra versionen av dokumentet från programmets säkra mapp.

Dessutom skyddar programmet mot utpressningsvirus och andra hot som ändrar eller raderar filer. Så fort 360 Document Protector är installerat i datorn är dina filer skyddade mot ofrivillig radering, virus och andra hot som kan påverka dem. Programmet är gratis och finns att hämta i Fördelszonen.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.