Med WindowTop går det både enkelt och snabbt att få ordning på fönstren på datorn. När programmet är installerat på datorn har du alltid snabb tillgång till fyra praktiska verktyg i dina fönster. Med ett enkelt klick kan du till exempel göra dina fönster mörkare. Eftersom skärmen då inte avger lika mycket ljus blir det mer vilsamt för ögonen att använda datorn på kvällen. Man kan även göra fönstren transparenta. På så sätt ser man smidigt vad som pågår i bakgrunden utan att ständigt behöva växla mellan de öppna fönstren. Dessutom är det möjligt att fästa fönster så att de alltid ligger främst på skärmen. Det är praktiskt om man till exempel visar en video i ett fönster och vill att det alltid ska ligga framför de andra öppna fönstren på datorn.

OBS! När du installerar programmet och öppnar det första gången öppnas ett fönster där du erbjuds köpa fullversionen. Klicka bara på Close-knappen, eftersom gratisversionen är fullt tillräcklig. Du kan även få frågan om du vill uppdatera till en nyare version, men även detta bör du avböja.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.