Program behöver inte vara stora, omfattande och avancerade för att vara nyttiga. Ofta är det små enkla program som utför specifika uppgifter som är de bästa, eftersom ju enklare ett program är att använda, desto lättare är det att vänja sig vid det.

På de följande sidorna kommer vi att ta upp tre program som varken är speciellt komplicerade eller stora. Tvärtom är de ganska simpla och utför bara väldigt specifika uppgifter. Programmet Folder Marker Free gör det till exempel enkelt att ge mappar i Windows olika färger, så att det blir lättare att snabbt identifiera vad de innehåller. Det är framför allt praktiskt om du har en liten handfull mappar som du använder ofta. Ge dem olika färger och det går ännu fortare att hitta mappen du behöver.

Programmet Run gör att det går snabbare att starta program och hitta inställningar på datorn enbart med hjälp av tangentbordet, utan att behöva använda musen. Det går mycket fortare med kortkommandona i Run.

Slutligen skriver vi om programmet Sejda PDF Desktop som gör att du enkelt kan redigera dina pdf-filer. Det är ett näst intill oumbärligt verktyg om du behöver lägga till text på en pdf eller klippa ut sidor från ett långt pdf-dokument.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.