Tack vare mejl, SMS och en mängd olika chattjänster som Messenger och Skype skickar vi inte alls lika många brev idag som vi gjorde för några år sedan. Det finns inte längre samma behov av att skriva brev, lägga det i ett kuvert och posta det på gammaldags vis för att hålla kontakten med omvärlden.

Ibland händer det ändå att ett analogt brev blir nödvändigt. Om du behöver skicka ett tvättäkta fysiskt brev kan du nu göra det på ett professionellt sätt med programmet Envelope Printer från Fördelszonen. Nästan alla moderna skrivare kan nämligen skriva ut direkt på kuvert, och postföretagen har också godkänt att du själv lägger till avsändaradress.

Det viktiga är att du gör det korrekt och placerar den högst upp till vänster på framsidan av kuvertet i ett mindre typsnitt, så att det inte råder några tvivel om vem det är som ska få brevet. Programmet Envelope Printer gör det enkelt att skriva ut adresser direkt på kuvert. I programmet kan du till exempel enkelt lägga till avsändaroch mottagaradress på ett kuvert, så att det stämmer överens med kraven från posten.

Envelope Printer har dessutom en kontaktlista där du kan spara de mest använda mottagaradresserna och din egen avsändaradress, vilket gör det lättare att skicka fler brev i framtiden. Det går dessutom att skriva ut flera kuvert samtidigt, och kuverten kan förses med ett foto eller grafik som exempelvis logotyper eller någon annan illustration. Så när du för en gångs skull behöver skicka ett fysiskt brev kan du göra det med stil tack vare Envelope Printer.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.