OBS! Under installationen av programmet ska du ta bort bocken vid Install BRTSvc i det nedre vänstra hörnet

SecretFolder är ett praktiskt program för dig som vill hålla en del av datorns filer dolda för omvärlden.

Du behöver inte vara hemlig agent för att ha nytta av programmet, eftersom det finns många situationer då det kan vara bra att kunna gömma en mapp på datorn. Föreställ dig att du lånar ut din dator till en kompis. Även om det är en god vän behöver du ju inte dela med dig av precis alla dina privata filer. Om du har filer av privat natur på datorn kan det vara enklast att helt enkelt bara dölja det. Filerna kommer inte bara att förbli osedda, de kan inte heller råka bli raderade eftersom de inte syns.

Med SecretFolder går det som en dans. Du behöver bara välja vilken eller vilka mappar som du vill göra osynliga, och efter några ögonblick syns de inte längre i Utforskaren. Det spelar ingen roll om Utforskaren är inställd på att visa dolda mappar för dina mappar är osynliga. Punkt.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.