Kopiera och infoga, Urklippshanteraren, clipboard, klippa och klistra – kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar funktionen har du säkerligen använt den ohyggligt många gånger när du har suttit vid datorn och kopierat en text på skärmen för att klistra in den någon annanstans.

Med Clipdiary går det att kopiera flera olika delar av en text och klistra in allting i en annan text. Clipdiary gör det möjligt att klistra in alla delar direkt, så att du inte behöver kopiera och klistra allting bit för bit.

Clipdiary sparar automatiskt alla dina kopierade texter, bilder och länkar i en lång lista, så att du kan klistra in allting direkt i ett dokument eller leta reda på den där länken eller bilden som du kopierade för länge sedan. Programmet är till att börja med gratis i 60 dagar, men du kan få den fullständiga versionen av Clipdiary för all framtid för privat bruk genom att lägga ner en minut på att registrera dig.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.