Med Abelssoft Backup gör slut på alla dåliga ursäkter om varför det inte finns någon backup. Med programmets hjälp är det extremt enkelt att ta kontinuerlig backup av viktiga filer. I några få steg anger man vilka filer som ska kopieras och det går till exempel att välja att säkerhetskopiera alla bildfiler eller Worddokument på hårddisken.

Det är lätt att spara backupen på en extern hårddisk. Abelssoft känner till och med igen en extern hårddisk när den ansluts till datorn och påbörjar då en backup direkt. Programmet behöver alltså inte ens startas i det läget, det drar igång så fort hårddisken upptäcks av Windows. Resten sköts automatiskt.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.