Hämta DiskRecovery

 1. Klicka på den gröna knappen HÄMTA

 2. Du dirigeras om till en webbsida där du ska ange din e-postadress i fältet i mitten. Klicka sedan på Request free license

 3. Efter några minuter får du e-post från O & O Software. I brevet finns det en länk som du ska klicka på för att bekräfta din e-postadress.

 4. Invänta ett nytt brev från O & O Software, det tar några minuter. I brevet finns bland annat serienumret vid texten Serial Number. Installationsfilen hämtar du genom att klicka på antingen 32-bit eller 64-bit, beroende på vilket operativsystem du använder.

*Uppdatering: Hämta programmet före den 1 februari 2018 Vi har tyvärr inte tillstånd att erbjuda DiskRecovery permanent i Fördelszonen, som det står i tidningen. Det går att hämta programmet fram till den 1 februari 2018, så vi rekommenderar att du gör det snarast om du är intresserad. När programmet är hämtat fungerar det utan tidsbegränsningar.

DiskRecovery

Den iskalla känslan som infinner sig när man kommer på att man just har raderat ovärderliga bilder är otäck. Det är lätt att bli panikslagen när viktiga filer plötsligt inte finns kvar längre. Med DiskRecovery installerat i datorn går det i många fall att få tillbaka raderade filer.

DiskRecovery är ett professionellt filräddningsprogram som återskapa över 360 filtyper från minneskort, hårddiskar och usb-minnen. Det kan hitta filer som raderades för flera månader sedan, men chanserna att lyckas med filräddningen ökar ju snabbare man reagerar.

Är skadan redan skedd utan att programmet finns i datorn, kan det installeras på ett usb-minne. Det är dumt att installera något nytt på den enhet där filerna som ska räddas finns, eftersom programmet då kanske hamnar på samma fysiska plats som filerna – och då är det kört.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
 • Som prenumerant får du:
 • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
 • Steg för steg-guider på svenska
 • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
 • Tester av nya produkter
 • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
 • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.