Windows 10 har mängder av inbyggda appar och verktyg. De kan användas till allt från att se aktuella aktiekurser över hela världen till att spela spel. Om du däremot aldrig använder dem, är det bara irriterande att de tar upp plats på hårddisken och i Windows menyer. De inbyggda programmen brukar vara motsträviga att ta bort eftersom de anses vara en del av operativsystemet.

Lyckligtvis finns ett program som skoningslöst plockar bort Windows inbyggda överflöd. Programmet heter Red Button och du kan hämta det i Fördelszonen. Det är skapat för att plocka bort överflödiga program och appar i Windows och optimera din dator – det kan till och med låta dig vara mer anonym på internet. På de kommande sidorna fokuserar vi på att visa hur du steg för steg kan använda Red Button för att städa bort sådant som är överflödigt i Windows. Red Button är väldigt enkelt att använda och det går faktiskt att radera innehållet i Windows med ett enda klick på en stor röd knapp.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.