Hur många gånger har du också varit med om att behöva ett dokument, bara för att konstatera att det ligger sparat i datorn hemma? Med hjälp av Google är det slut med detta klassiska problem. Alla dokument som skapas via Googles kontorsprogram sparas direkt på internet, så att de går att komma åt från vilken enhet som helst.

Google Dokument är ett utmärkt exempel på hur Google jobbar för att underlätta våra liv genom att tänka på nya sätt. Detta är det perfekta sättet att börja vår återkommande Google-skola, som kommer att handla om flera av Googles viktigaste tjänster. Under artikelseriens gång kommer vi att titta på tio stycken: från ordbehandling till hemmagjorda webbsidor och digitala assistenter. Vi kommer att ta upp både gamla och nya bekantskaper från Googles onlinevärld.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.