Tycker du att namnet WinOptimizer låter bekant? Det är ingen tillfällighet, vi har skrivit om programmet tidigare. Senast var det 2018 då du kunde hämta WinOptimizer 2018 i Fördelszonen. Anledningen till att vi har förhandlat till oss den nya versionen från utvecklaren är att programmet har fått många nya och förbättrade funktioner sedan vi erbjöd det senast för två år sedan.

Nya WinOptimizer 2020 är speciellt anpassat för de senaste uppdateringarna av Windows 10. Dessutom har programmet fått ett nytt utseende som gör det enklare och mer intuitivt att använda.

Det har bland annat tillkommit en väldigt praktisk navigation med alla funktioner och det går att göra en snabb analys av datorn redan på startskärmen.

Enligt Ashampoo har programmet gjorts om från grunden så att det både arbetar snabbare och kräver mindre av datorns processor och arbetsminne. Det har även tillkommit ett sätt att hantera systemåterställningar i Windows samt en modul som kan användas för att försöka rädda raderade filer.

En annan nyhet är möjligheten att kryptera filer och vidare att verktyget för att avinstallera program är helt nyutvecklat. Allt som allt innehåller den nya versionen av WinOptimizer fler än 80 nya snabba komponenter, så det finns god anledning att kasta sig över programmet.

WinOptimizer 2020 innehåller en imponerande mängd olika funktioner som alla är designade för att göra Windows ännu bättre.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.