När klockan slår midnatt den 31 december är det tradition att man ska avge nyårslöften. God hälsa för dig och din familj är en av de vanligaste önskningarna inför det nya året. Den här gången kan du önska din familjs trogna vapendragare, datorn, ett hälsosamt 2024. Det bästa sättet att få en frisk dator är att hålla ett vakande öga över den och avstyra eventuella symptom i sin linda.

Men vilka dåliga saker kan det handla om? Det kan vara att det finns massor av små filer som gör datorn långsam. Det kan vara en lång rad program som startar utan att du ber om det, vilket gör det svårt för dig att komma igång med arbetet. Och det kan finnas fel i systemregistret som resulterar i felmeddelanden. Det kan vara svårt att uppbåda energi för att uppfylla även de bästa nyårslöften. Att garantera att datorn kommer att vara i toppform under ett helt år ser bra ut på papperet, men kan vara svårt i praktiken.

Bra program klarar uppgiften

Detta blir emellertid betydligt lättare att uppnå med det utmärkta verktyg som vi ger dig tillgång till. Det heter Nero TuneItUP Pro och är ett mycket professionellt optimeringsprogram av den typ som du normalt betalar flera hundra kronor för från tillverkaren. Nu har vi slutit ett bra avtal med Nero som utvecklar programmet, och det betyder PC-tidningens läsare kan använda programmet gratis under hela 2024.

Utan att betala ett öre får du ett stort antal optimeringsverktyg som antingen skulle vara svåra eller hopplöst tidskrävande att använda direkt i Windows. I den här artikeln förklarar vi hur du optimerar din dator inför det nya året med Nero TuneItUp Pro – och vi uppmuntrar dig att upprepa den här proceduren minst en gång i kvartalet under resten av 2024.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.