Är din dator översvämmad med filer? Är skrivbordet eller Hämtade filermappen ett kaos av en massa olika filtyper? Då är det dags för dig att skaffa en personlig filstädare som kan ta hand om kaoset åt dig. Din nya tjänstgörande hjälpreda kan nästan beskrivas som en digital butler och heter ”File Organizer”.

Efter lite snabb utbildning kan du lugnt anförtro programmet hanteringen av alla de mappar som du kanske aldrig städar själv. Innehållet i dina filhögar kan hitta sina platser i de rätta mapparna med lite hjälp av det här verktyget från Abelssoft. I programmet ställer du upp en rad regler för vad som ska hända med dokument, bildfiler, program och så vidare, när de hamnar i en viss mapp. När dina regler är skapade tar programmet över kontrollen och håller ett öga på alla de filer som hamnar i en vald sorteringsmapp, och skickar dem sedan direkt vidare till de mappar du har valt.

Det finns gott om möjligheter att skapa regler i Abelssofts program, så exemplet vi visar är bara ett av många. Det går att ställa upp regler efter storlek på filer, filnamn och många andra kriterier som du tycker är lämpliga. Programmet startar med Windows, så luta dig bara och låt programmet sköta sorteringen åt dig.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.