Exklusivt erbjudande till dig som prenumererar på PC-tidningen: Du får programmet Auslogics BoostSpeed 9 på köpet med tidningen. Programmets ordinarie pris är 390 kronor, men du behöver inte betala någonting extra för det.

Auslogics BoostSpeed 9 raderar onödiga filer och frigör minne, så att datorn blir snabbare. För varje skanning av datorn upprättar programmet en säkerhetskopia av de viktigaste systemfilerna, för att undvika eventuella problem med städningen.

Programmet är på engelska, men det är lätt att använda och det är enkelt att komma i gång. Du som läser PC-tidningen kan hämta tillhörande instruktioner som hjälper dig att söka igenom och optimera datorn.

Det går till exempel att ställa in schemalagda kontroller av datorn, så att den alltid presterar optimalt.

OBS! Under installationen kan du uppgradera till en nyare version. Tacka nej till det eftersom du då får en kommersiell version av programmet som du måste betala för.

Notera också att Malwarebytes Antivirus och ESET Antivirus kan varna för programmet och blockera installationen. Auslogics BoostSpeed 9 är dock helt säkert enligt alla våra kontroller. Lösningen är att tillfälligt stänga av säkerhetsprogrammet under installationen av Auslogics BoostSpeed 9.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.