Nu kan du trimma och optimera din dator med den senaste versionen av världsberömda WinOptimizer från de tyska experterna på Ashampoo.

Version 2024 av det kraftfulla programmet har ett antal nya verktyg och alternativ, och företaget har gjort programmet ännu effektivare och snabbare när det gäller att rensa din dator från skräp och optimera den genom att trimma processer och program på hårddisken.

Totalt erbjuder Ashampoo WinOptimizer 2024 20 olika moduler som kan förbättra systemets prestanda och anpassa Windows efter dina egna behov. Naturligtvis kan du också helt enkelt välja 1-klickslösningen, som analyserar hela din dator innan den ger dig möjlighet att rengöra, trimma och optimera automatiskt.

Så får du programmet utan extra kostnad

Innan du kan börja använda Ashampoos program måste det registreras. Du måste ange och bekräfta din mejladress, därefter kan du använda programmet kostnadsfritt i framtiden.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.