Word-dokument är enkla att redigera, men kan inte öppnas av alla om de inte har Office-paketet installerat på datorn. PDF-filer kan däremot enkelt öppnas av alla mottagare, men är inte speciellt enkla att arbeta vidare med.

Nu får du den perfekta lösningen på de utmaningarna med programmet Ascomp PDF Conversa, som gör det lekande lätt att konvertera Word-dokument till PDF-filer – och omvänt PDF-filer till Word-dokument.

Programmet kostar normalt 210 kronor, men som prenumerant på PC-tidningen får du nu exklusiv tillgång till den fullständiga versionen av programmet när du registrerar det som vi visar nedan.

Du kan läsa mycket mer om programmet på [tillverkarens hemsida här] (https://www.ascompsoftware.com/en/products/pdfconversa/tab/details). Ascomp PDF Conversa är på engelska, men programmet kräver bara att du klickar på en enda knapp för den typ av dokument du vill konvertera, så det är superenkelt att arbeta med.

Så här får du den fullständiga versionen av programmet

Du får tillgång till den kompletta versionen av Ascomp PDF Conversa, som normalt kostar 210 kronor, när du slutför registreringen som vi visar här.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.