Med Emsisoft Emergency Kit går det att leta efter virus som andra antivirusprogram inte hittar. Programmet behöver inte installeras utan kan köras direkt från ett usb-minne, även innan Windows har startat.

Vi rekommenderar att du så fort som möjligt sparar EmsiSoft Emergency Kit på ett usb-minne, så att du har det tillgängligt om datorn drabbas av virus. Det går att starta programmet direkt från usb-minnet för att kontrollera hårddisken.

Vi rekommenderar att programmet används med jämna mellanrum för att kontrollera att det vanliga antivirusprogrammet fungerar.

Städa när Windows inte fungerar: Om Windows är så drabbat av virus att det inte fungerar går det att rensa systemet innan Windows startar.

Läs mer om Emsisoft Emergency Kit

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.