Du kanske kommer ihåg det från när du var barn, eller när du bygger med dina barn eller barnbarn. Mästerverket håller på att ta form, och plötsligt saknas den där avgörande biten. Det kan vara lillebror som har gömt den, eller så har den sugits upp av dammsugaren.

Det är så irriterande när en sådan sak sätter käppar i hjulet för kreativiteten, men det behöver du inte bry dig om längre. Du kommer nämligen aldrig att uppleva att det saknas någon legobit i programmet Studio 2.0, där du bygger med Lego på datorn och aldrig tappar bort eller får slut på klossar.

Programmet är utvecklat i ett samarbete mellan legofantaster och Lego själva. Det ger inte bara möjligheten att bygga allt från enkla legogubbar till storslagna byggnationer, det går även att göra egna steg för steg-instruktioner för dina kreationer och beställa de fysiska legobitarna via programmet – och på så sätt uppföra ditt digitala legobygge i verkligheten.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.