Sedan 2019 har alla artiklar i tidningen även publicerats på vår hemsida i Fördelszonen. Det har vi gjort för att göra det lättare för dig som läser tidningen att hitta en bestämd artikel när du behöver den – utan att behöva bläddra igenom hela samlingen av gamla nummer. Vi vet att många läsare gärna återkommer till äldre artiklar när de behöver hjälp med något, och då är det till stor hjälp när det går att söka efter artiklar på hemsidan.

Artiklarna är sparade som pdf-filer och kan läsas direkt i webbläsaren när du klickar på dem i Fördelszonen. Det går lika bra att spara dem på hårddisken och öppna dem i ett pdf-program, till exempel Adobe Reader. Alla pdf-artiklar kan dessutom skrivas ut.

Artikelarkivet i Fördelszonen blir större och större för varje nytt nummer av tidningen. Så länge du är prenumerant kommer du åt alla de gamla artiklarna i arkivet. I arkivet hittar du artiklar och guider från tidningen. Ett undantag är testsidorna, som inte finns med i artikelarkivet. Alla tester finns i stället i Testzonen på hemsidan. Inte heller nyheterna finns med i arkivet. De populära Fråga oss-sidorna finns inte i pdf-format eftersom de efter den nya uppdateringen av Fördelszonen är samlade i ett eget stort och sökbart arkiv.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.