Obs! Programmet måste hämtas och aktiveras senast 20/6-2023

WebSite X5 är ett program som många läsare har frågat efter, sedan vi för ett antal år sedan publicerade en version av programmet.

Nu kan det fantastiska programmet användas igen. Med WebSite X5 Go 2023 går det att designa hemsidor utan att behöva oroa sig över HTML och andra programmeringsspråk. Det är lika enkelt som att skriva ett dokument i Word.

Innehåller 50 snygga mallar

WebSite X5 Go 2023 är den senaste versionen av programmet, som egentligen kostar 200 kronor. Som prenumerant på PC-tidningen får du det nu helt utan kostnad. Programmet är på svenska och paketet innehåller 50 snygga mallar till färdiga hemsidor.

Programmet innehåller inte några obegränsningar eller förfallodatum och det går att skapa hur många hemsidor som helst. De lagras lokalt på datorn. WebSite X5 Go 2023 kan installeras på två datorer. Tänk bara på att både installation och aktivering av programmet måste genomföras senast 20/6-2023.

Observera att det krävs en domän/ett webbhotell för att publicera de färdiga hemsidorna.

Nya funktioner i WebSite X5 Go 2023

I den nya versionen 2023 av programmet, som du kan hämta i Fördelszonen, har det tillkommit en rad nya säkerhetsfunktioner. Nu kan du bland annat aktivera en så kallad CAPTCHA på din hemsida för att försäkra dig om att besökarna är människor och inte robotar.

Det har också kommit helt nya och modernare mallar för att skapa hemsidor, och de färdiga hemsidorna är bättre anpassade för mobila enheter som mobiler och surfplattor.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.