OBS! Programmet måste hämtas och aktiveras senast 7/12-2021

WebSite X5 är ett program som många läsare har frågat efter, sedan vi för ett antal år sedan publicerade en version av programmet.

Nu kan det fantastiska programmet användas igen. Med WebSite X5 Go 2021 går det att designa hemsidor utan att behöva oroa sig över HTML och andra programmeringsspråk. Det är lika enkelt som att skriva ett dokument i Word.

Innehåller 50 snygga mallar

WebSite X5 Go 2021 är den senaste versionen av programmet som egentligen kostar 200 kronor. Som prenumerant på PC-tidningen får du det nu helt utan kostnad. Programmet är på engelsk och paketet innehåller 50 snygga mallar till färdiga hemsidor.

Programmet innehåller inte några obegränsningar eller förfallodatum och det går att skapa hur många hemsidor som helst. De lagras lokalt på datorn. WebSite X5 Go 2021 kan installeras på två datorer.

Observera att det krävs en domän/ett lagerhotell för att hosta de färdiga hemsidorna.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.