Det är svårt att förneka att Google Chrome är en väldigt populär webbläsare. Efter att den första versionen lanserades år 2008 har den långsamt passerat sina konkurrenter, och idag görs drygt 66 procent av alla besök på hemsidor världen över av personer med Googles webbläsare. Sedan lanseringen för 15 år sedan har det kommit många nya versioner, uppgraderingar och uppdateringar av Chrome, och Google utvecklar den fortfarande i samma höga tempo.

Ungefär varannan månad släpps en ny stor uppdatering till Chrome, som lägger till funktioner och möjligheter. Det kan vara allt från små funktioner som har förbättras, till nya tekniska funktioner och större förändringar i funktionalitet eller utseende.

Få Googles rekommendationer

Varje gång Chrome installerar en stor uppdatering öppnar webbläsaren en särskild nyhetssida nästa gång du startar programmet. På den sidan nämns alla de viktigaste nyheterna i uppdateringen som just har blivit installerad, och det är alltså Googles egen guide till de mest intressanta nya detaljerna. Vi har tittat igenom översikten och valt ut de tio bästa och smartaste, nya Chrome-funktionerna som du kan läsa mer om här.

Om du själv vill dyka ner i Googles guide och hitta andra spännande funktioner som har lanserats genom tiderna, behöver du bara öppna Chrome och ange adressen nedan i adressfältet.

Efter varje uppdatering beskrivs nämligen de nya funktionerna på sidan som du kommer till:

chrome://whats-new

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.