Visst är det kul att installera ett nytt och snabbt trådlöst nätverk. Du väljer ett bra lösenord och drar i gång. Allt flyter på och alla enheter därhemma ansluts i rasande fart. Sedan är det bara att glömma bort nätverket, det fungerar ju av sig självt.

Problemen börjar långt senare när nya enheter ska anslutas till nätverket. Vilket lösenord valde du nu igen? Många känner säkert igen sig i frustrationen över att inte komma ihåg nätverkslösenordet. Nu finns hjälpen du har väntat på. Wifi Password Revealer plockar fram de sparade lösenorden i Windows och visar dem i en tydlig uppställning – nätverk för nätverk. Programmet visar helt enkelt samtliga lösenord som Windows har sparat samt de nätverk de hör till. Windows sparar nämligen all denna information under åren, det är därför det är så enkelt att ansluta till ett känt nätverk så fort datorn slås på.

OBS! Vissa antivirusprogram kan reagera på Wifi Password Revealer, men programmet innehåller inga virus. Det är kontrollerat av oss och är garanterat virusfritt. Slår ditt antivirusprogram till rekommenderar vi att du stänger av det tillfälligt under installationen av Wifi Password Revealer. Glöm inte att aktivera skyddet när du är klara.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.