När du har spelat in en ny video vill du självklart visa den för andra. Om du till exempel har spelat in den med din mobiltelefon men vill spela upp den på en iPad eller en tv kan det dock bli problem. Det kanske går att spela upp den, men delar av bilden saknas på grund av att filmen har beskurits på ett mindre bra sätt. Det kan också inträffa att det inte ens går att spela upp filmen eftersom de enheter du vill spela upp den på inte kan hantera filformatet som filmen är inspelad med. I Fördelszonen har vi lagt upp den perfekta lösningen på dina problem i form av det nya programmet Converter4Video. Normalt kostar programmet ungefär 200 kronor, men som läsare av PC-tidningen kan du hämta det gratis i Fördelszonen. Det höga normalpriset på programmet kommer sig inte minst av dess höga kvalitet, som medfört att det nog aldrig har varit enklare att konvertera videofilmer mellan olika format. Du behöver inte veta något om filtyper eller vad en kodek är. Du behöver bara bestämma om filmen ska spelas upp på dvd, iPhone eller Android, så tar programmet automatiskt reda på vilket format som ska användas.

Det går att konvertera nästan vilket format som helst med programmet, och om du har flera filmer i olika format kan du i ett svep konvertera allihop till samma. Verktyget innehåller dessutom den senaste tekniken för filkonvertering, vilket bland annat betyder att det går rasande fort att omvandla och spara filmerna i det nya formatet så att du kan spela upp dem var som helst.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.