När du vill spela upp en film på datorn ska det bara fungera. Punkt!

Inget är mer irriterande än en videospelare som är långsam eller behöver uppdateras innan man kan göra något. För att inte tala om ifall den saknar en viss codec som först måste hämtas, installeras och datorn startas om innan du kan visa upp din senaste semestervideo för familj och vänner.

Nej, livet är för kort för att behöva stå ut med eländiga videoprogram. Vi rekommenderar att du väljer ett program som är enkelt, stabilt och driftsäkert och som bara fungerar varje gång. Media Player Classic BE är ett program som har nästan 20 år på nacken och innehåller allt vi här på redaktionen uppskattar med en videospelare. Den spelar till exempel upp nästan vilket filformat du vill utan att du behöver installera codecs eller andra tillägg. Detta oavsett om du vill spela upp en DVD-film, högupplösta Blu-ray-skivor eller en video som du har hämtat från nätet i exempelvis H.264, AVI, FLV, MKV eller i stort sett vilket annat filformat som helst, känt som okänt. Tryck bara på Spela upp, så visas filmen eller videosnutten på datorn utan hack, fördröjning eller irriterande felmeddelanden.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.