Varje stormarknad, bokhandel och bensinmack brukar ha hyllmeter med gratulationskort för alla möjliga tillfällen. De är illustrerade med allt från tecknade seriefigurer till motiv för att bli tjusiga lyxkort. Ändå brukar det alltid sluta i en kompromiss mellan vad du vill ha sagt och vad som finns tillgängligt.

Nu kan du strunta i kompromisserna genom att designa dina egna inbjudningar och gratulationskort – det blir både billigare och mer personligt!

Med programmet Abelssoft HappyCard kan du enkelt skapa det kort som passar perfekt för det du vill ha sagt genom att använda programmets inbyggda mallar och anpassa dem efter ditt behov. På så sätt kan du snabbt skapa ett kort som ser professionellt ut men ändå är helt unikt. Om du inte tycker att någon av mallarna passar för det du vill göra, kan du skapa ett kort helt från grunden. HappyCard gör det hur enkelt som helst för dig att infoga egna bilder och egen text, eller att använda programmets inbyggda bilder för att ge kortet ett extra festligt utseende. Det är helt upp till dig.

Som läsare av PC-tidningen får du den kompletta versionen av Abelssoft HappyCard, som normalt kostar cirka 325 kronor, helt gratis! Det enda du behöver göra är att skapa ett gratiskonto hos Abelssoft. Registreringen tar några minuter, därefter kan du använda programmet hur länge du vill.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.