Små grafikbilder, även kallat clipart, gör skillnad. En festinbjudan som visar sprudlande champagneglas och färgsprakande fyrverkerier är mycket mer inbjudande än en som består av ren text. Detsamma gäller hemsidor och signaturer i e-postmeddelanden: Ibland behövs det väldigt lite för att ge liv åt din digitala kommunikation med släkt och vänner.

Med tanke på vilken skillnad lite grafik kan göra kan du kanske också livligt föreställa dig vad du kan få ut av en samling som innehåller fler än 35 000 clipart-bilder.

För det är precis vad du får nu. Samlingen är uppdelad i 48 kategorier och hundratals olika underkategorier. Du får verkligen sträcka på benen när du går på upptäcktsfärd i det här stora paketet med bilder. Förutom ”klassiska” clipart med tårtor och festartiklar får du till exempel ett överflöd av historiska karaktärer, växter, djur, vapen och fordon. Det riktigt smarta är att samlingen är organiserad så att du kan hitta den bild du behöver. Du kan nämligen se grafiken i det medföljande programmet WPClipart.

På så sätt behöver du bara bläddra fram till rätt bild och sedan kopiera över den till det program där du vill använda den.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.