Med Ashampoo Snap 14 kan du spela in allt du ser på din skärm, antingen som skärmbilder eller som video. Det kan till exempel vara praktiskt om du ska visa andra något på skärmen, eller behöver experthjälp för att lösa ett problem på datorn.

Programmet är på svenska, så det är väldigt enkelt att använda.

När du har tagit en bild eller spelat in en video av skärmen kan du använda de många efterbehandlingsfunktionerna och utöka dina skärmbilder med grafik, texter och effekter för att illustrera din poäng med en enda bild istället för långa textbeskrivningar.

Oavsett om du filmar, skapar egna guider eller bara vill dela med dig av det du tittar på med andra kan du använda Ashampoos mångsidiga verktyg.

Ashampoo Snap 14 innehåller även flerspråkig textigenkänning och automatisk numrering, och när du är klar med att behandla bilderna kan du både spara dem lokalt på datorn eller dela dem med andra via mejl eller tjänster på nätet. Du kan till och med spara delar av dina skärmvideor som webbvänliga GIF-animeringar.

Programmet kostar vanligtvis 390 kronor, men som prenumerant på PC-tidningen får du det just nu utan kostnad om du hämtar den senast den 5 november 2023.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.