Fördelszonen

Hitta programmen från tidningen

Välkommen till nya Fördelszonen

Välkommen till nya Fördelszonen

Tillsammans med det senaste numret av PC-tidningen, som kom denna vecka, lanserar vi en helt ny version av populära Fördelszonen: vår tjänst på internet där du som är prenumerant kan hämta massor med utvalda och noggrant testade program och verktyg till din dator, appar till mobilen och mycket annat digitalt innehåll. Fördelszonen är det enkla, säkra och snabba sättet att komma åt alla de nya och nyttiga program som vi skriver om i tidningen och du kan vara absolut säker på att vi har testat dem ordentligt. Redan nu finns det över 300 kvalitetsprogram i Fördelszonen, så att du alltid kan vara säker på att hitta precis det program du behöver just nu. Det fina är att allt innehåll i Fördelszonen ingår i din prenumeration utan extra kostnad.

Vi är så stolta över att kunna presentera nya Fördelszonen att vi ger alla intresserade fri åtkomst under den första månaden. Därefter kommer Fördelszonen att stängas för alla utom läsarna av PC-tidningen.

Hela redaktionen har arbetet för fullt de senaste månaderna för att förbättra och förnya Fördelszonen. Under förnyelsearbetet har vi även använt oss av många av de förslag som vi har fått från trogna läsare sedan Fördelszonen invigdes för att par år sedan. Därför kan du nu till exempel hämta artiklar som steg för steg beskriver grunderna i många av de program som finns i Fördelszonen. Artiklarna är sparade i pdf-format och finns i förekommande fall vid programmen de handlar om. På det sättet får du en växande samling program med tillhörande instruktioner som du kan använda när det behövs.

Fördelszonen hanteras av en ansvarig redaktör som varje dag letar efter nytt digitalt innehåll till PC-tidningens läsare. Han handplockar de bästa, mest aktuella och nyttigaste programmen och presenterar dem i Fördelszonen. Nu blir det till exempel lättare att se nyheterna i Fördelszonen och att se vilket innehåll som är populärast bland läsarna just för tillfället. Det är, kan jag lova, ett mycket inspirerande sätt att prova nya program på.

Fördelszonen är en del av din prenumeration på PC-tidningen och i sin nya form innehåller tjänsten också mer information om alla de andra digitala fördelarna som en prenumeration medför, till exempel PC-tidningens forum på internet där alla prenumeranter kan ställa tekniska frågor och få svar av vår support eller andra läsare. Prenumeranter får dessutom en helt egen hemsida att utforma efter egen smak och 50 gigabyte lagringsutrymme på internet för backup och viktiga filer. Stolt konstaterar jag att varje gång vi utökar PC-tidningens universum höjs kvaliteten och nyttan med prenumerationen. I och med nya Fördelszonen har vi nu fått en tjänst som samlar allt det bästa som hör till PC-tidningen. Har du några kommentarer eller idéer kring Fördelszonen eller något annat som rör PC-tidningen är du alltid välkommen att skriva till mig på <a href=\"mailto:[email protected]\"> [email protected]


Mycket nöje med nya Fördelszonen – en del av din prenumeration.

Chefredaktör Leif Jonasson