Gör en egen hemsida gratis
Gör en egen hemsida med SimpleSite

Vill du visa upp din hobby, semester eller familjen? Det gör du lätt med tjänsten SimpleSite, där du som prenumererar på PC-tidningen får en egen hemsida och ett fantastisk erbjudande om en egen domän.

Du behöver inte kunna någonting om webbsidor för att skapa en egen webbshop, dela information med andra i en förening eller visa upp snygga fotoalbum för vänner och bekanta.

PC-tidningen samarbetar med SimpleSite, som tidigare hette 123minisida, för att ge alla prenumeranter egna webbplatser utan extra kostnad.

Du kan skapa vilken typ av sajt du vill och till och med öppna en egen webbutik – komplett med onlinebetalning, något som är dyrt att köpa från annat håll.

 

Hemsida på köpet åt alla

Dessutom får alla prenumeranter specialrabatt från SimpelSite. Vi kan erbjuda våra läsare hela 59 procents rabatt på att PRO-abonnemang i sex månader.

> Få ett erbjudande på PC-tidningen, så kan du komma i gång med sin egen hemsida, webbshop och fotoalbum direkt med alla PRO-fördelarna.

För endast 219 kronor får du under sex månader en egen domän, du slipper reklam på sidan och du kan välja mellan fler bakgrunder och bilder. (Ordinarie pris är 534 kronor)

> Få din egen hemsida här!

 

Få hjälp att bygga din hemsida

Vi har gjort utförliga instruktioner som hjälper dig att skapa en egen hemsida och att få grepp om alla verktyg som finns i SimpleSite. Du lär dig bland annat att lägga till nya webbsidor och olika objekt på sidorna, till exempel texter och bilder.

Instruktionerna är skrivna på samma lättförståeliga svenska som PC-tidningen och du behöver inte ha några förkunskaper för att använda SimpleSite.

> Här är instruktionerna till SimpleSite

 

Starta en webbutik

När du har kommit i gång med din hemsida kan du till och med öppna en egen webbutik på din sajt. Gratisversionen av SimpleSite hanterar fem varor, medan det i PRO-versionen går att fylla hyllorna med betydligt fler produkter än så. Missa inte ditt specialerbjudande på PRO-versionen!

Vi har gjort utförliga instruktioner med tydliga bilder på hur du skapar din webbutik, fyller hyllorna med varor och får ordning på alla formella krav, till exempel betalning och regler för försäljning.

> Här är instruktionerna för att bygga en webbutik

 

Ta betalt i webbutiken med PayPal

Har du gjort en webbutik på din hemsida, kan du ta betalt av kunderna med kort. För det krävs det ett PayPal-konto, och det hjälper vi dig med.

> Läs den enkla guiden till ett eget PayPal-konto