Trots att Windows 10 på väldigt många sätt är smartare än någon tidigare version av Microsofts operativsystem, finns det fortfarande många funktioner som ligger dolda i bakgrunden. De kan dock släpas fram i solljuset med programmet Hidden Windows 10 Features. En del av funktionerna är faktiskt kända från tidigare Windows-versioner men har dolts i Windows 10 eftersom Microsoft inte tycker att de behövs längre. Andra funktioner är små genvägar som i vanliga fall behöver använda Kommandotolken, men med det här programmet går det att få fram dem med några få klick.

Med Hidden Windows 10 Features kan du exempelvis skapa en genväg från menyn Den här datorn direkt till inställningar som du använder ofta. Det går även att ändra hur ikonerna på Aktivitetsfältet ska uppföra sig, om du har tröttnat på att det dyker upp miniatyrfönster bara för att du för muspekaren över ikonerna.

Om du vill ha tillgång till nya funktioner i högerklicksmenyn, kan du ändra detta med Hidden Windows 10 Features.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.