Organisera, hitta, flytta och öppna filer i datorn. Allt detta sker i Utforskaren, som sedan Windows 95 har varit filhanteringsverktyget i Windows. Lär man sig Utforskarens alla möjligheter är det ett ovärderligt verktyg för att hantera innehållet i en dator. Utforskaren i Windows 10 innehåller en rad smarta verktyg och flera nya funktioner har tillkommit i senare uppdateringar.

Snabbåtkomst är ett exempel på en av de nya förbättringarna. Funktionen gör det enklare och snabbare att öppna de mappar som används oftast. En annan förbättring är menyflikarna i överkant av Utforskaren. De innehåller nu ett antal smidiga verktyg för att sortera och ändra visningen av innehållet i mappar. Vissa funktioner dyker endast upp när vissa typer av filer markeras.

Det finns med andra ord fler anledningar än någonsin att lära sig mer om Utforskaren. Du lär upptäcka nya sidor av filhanteringssystemet som gör vardagen vid datorn lite enklare.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.