Det är en gammal sanning att priserna på elektronik snabbt sjunker och att de knappt hinner ut i butikerna innan det kommer nya prylar som är bättre. Den som har tålamod nog att vänta lite kan alltså spara en hel del pengar på att inte köpa det allra senaste så fort nya prylar släpps.

Vi har tittat lite närmare på prisutvecklingen för de produkter som vi har testat under året och i vissa fall är prissänkningarna stora. Vi har gått igenom 15 produktkategorier av testade produkter och letat upp de prylar som har sjunkit riktigt mycket i pris sedan respektive test publicerades i Test­zonen på vår hemsida.

De produkter som vi skriver om i den här artikeln passar kanske inte alla. Utgångspunkten är att visa hur mycket pengar det går att spara på att köpa datorer, skrivare, tillbehör med mera genom att ta det lugnt och vänta lite.

Vi har valt ut produkter som har fått höga betyg och som därför är värda en extra titt. All­ihop kanske inte passar dig, men förhoppningen är att du ska få upp ögonen för att det går att göra en bra affär genom att välja en produkt som har funnits på marknaden ett tag.

Vid varje produkt ser du hur mycket de kostade när vi testade dem och hur mycket du kan hitta dem för nu. Priserna kommer från prisjämförelsesajter som Priskoll och Pricerunner.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.