Problem med Windows och med datorn är sällan så unika att du är först i världen med att uppleva dem. I de allra flesta fall har andra redan kämpat med samma knepiga utmaning och letat intensivt efter en lösning.

Det kan du utnyttja till din fördel genom att lära dig hur andra har löst ett problem som du kanske brottas med själv. Därför har vi här samlat 50 effektiva lösningar på vitt skilda problem. Vissa har du kanske redan själv lyckats lösa, medan andra användare fortfarande har problem eller kan drabbas inom en snar framtid. Alla problem och lösningar som vi tar upp på dessa sidor har vi fått från Fördelszonens avsnitt Frågor och svar, där vi samlar frågor från läsarna och svar från våra experter.

Nästa gång datorn eller operativsystemet vägrar att samarbeta kan du börja med att bläddra igenom den här artikeln för att se om du kan hitta ditt problem bland de lösningar som vi har samlat här.

Detta innehåll är enbart tillgängligt för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att se innehållet.
Är du inte prenumerant? Prova för bara 29 kronor
  • Som prenumerant får du:
  • Tillgång till fler än 500 säkra och testade program
  • Steg för steg-guider på svenska
  • Tillgång till forumet där du kan ställa tekniska frågor dygnet runt
  • Tester av nya produkter
  • Digitala utgåvor av de tolv senaste numren
  • Tidningen hem till din brevlåda
Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.