Keepit: 50 GB för säker backup
Keepit: 50 GB för säker backup

Du som prenumererar på PC-tidningen får utan extra kostnad hela 50 gigabyte lagringsutrymme på internet för dina viktigaste filer

Är du orolig för att förlora bilder och andra viktiga filer från din dator?

När du prenumererar på PC-tidningen behöver du inte bekymra dig. I din prenumeration ingår det nämligen 50 gigabyte backup av viktiga filer hos den prisvinnande backuptjänsten Keepit.

Det är lätt att ta backup av din pc, din mobil och din pekdator. Dina viktigaste texter, bilder och annan data är alltid i säkerhet hos Keepit!

Enkel, snabb och säker backup

Keepits geniala backuplösning är så enkel att använda att du på några minuter kan säkerhetskopiera vilka bilder och dokument du vill från såväl datorn som mobila enheter.

I datorn sker detta med hjälp av ett program som installeras i Windows. Programmet skapar en Keepit-mapp i vilken alla filer synkroniseras med internet. Du kan även på manuell väg lägg till mappar och filer i Keepit, så att du alltid är säker på att du har backup av de filer du vill.

Till mobilen och pekdatorn finns det en app för Android och iOS. Appen kan ställas in på att automatiskt spara kopior av alla bilder du tar med enhetens kamera. Appen kan även spara säkerhetskopior av dina kontakter och sms.

Säker backup på skilda servrar

Du får hela 25 gånger mer plats än med ett Dropboxkonto och över tre gånger mer utrymme än hos Google Drive. Lösningen är absolut säker och Keepits supportsidor innehåller all hjälp du behöver.

Få dina 50 GB nu – KLICKA här.