Digitalt skräp samlas överallt i Windows och på hårddisken i form av små filer som bortglömda ligger kvar från sedan länge avinstallerade program. Dessutom skapas det hela tiden tillfälliga filer som ofta glöms kvar helt i onödan.

IObit Advanced SystemCare städar bort alla dessa småfiler som med tiden gör operativsystemet allt trögare och som gör att datorn inte fungerar optimalt. IObit Advanced SystemCare kan dock göra mer än bara städa i registret, radera tillfälliga filer och optimera operativsystemet.

Det innehåller även en rad verktyg för att trimma datorn tillbaka till gammal god form, samtidigt som den blir säkrare. Det går till exempel att bestämma vilka program som ska få starta tillsammans med Windows och att ta bort de spionprogram som registrerar allt du gör på internet och i Windows.

Allt innehåll i Fördelszonen har valts ut av PC-tidningens redaktion och är fritt att hämta för tidningens prenumeranter. Allting har kontrollerats för virus och andra säkerhetshot med marknadens mest effektiva säkerhetsverktyg. Prenumeranter på PC-tidningen kan alltid ställa frågor om programmen och övrigt innehåll i Fördelszonen till vår support via PC-tidningens forum www.pctidningen.se/forum.